Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în România

A A A

Festivalului Vinului Moldovei

Publicat:Thu, 12/09/2019 - 10:52

Ambasada Republicii Moldova are deosebita plăcere de a vă invita la cea de-a doua ediție a Festivalului Vinului Moldovei, care va avea loc la Lagoo-Snagov, între 14 și 15 septembrie 2019.

Festivalul reprezintă tradițiile milenare a Republicii Moldova de producere a vinului, rezultând în crearea unui produs național, care devine din ce în ce mai recunoscut și apreciat la nivel internațional. Sloganul ediției din acest an este „Creat pentru a fi savurat”.

Evenimentul adună sub umbrela sa gustul autentic și atmosfera creată de vinuri unice și muzică de calitate. Vizitatorii vor avea ocazia de a degusta cât și achiziționa vinuri de la 30 de producători autohtoni, inclusiv din regiunile cu Indicații Geografice Protejate.

Programul evenimentului oferă o întreagă experiență culturală, de la degustări de vinuri de la crame renumite și preparate culinare tradiționale, până la concerte, ateliere pentru copii și părinți, zonă de joacă pentru cei mici și seminarii dedicate vinului.

Biletele pot fi achiziționate pe vinulmoldoveifest.ro, iar costul unui bilet este de 40 de lei/persoană și include acces în ambele zile de eveniment, 10 degustări gratuite și transport gratuit.

Mai multe detalii privind programul cultural puteți afla, accesând linkul indicat.