Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în România

A A A

MESAJ DE MULȚUMIRE URMARE ALEGERILOR PREZIDENȚIALE

Publicat:Wed, 18/11/2020 - 15:21

Ambasada Republicii Moldova în România aduce sincere mulțumiri tuturor alegătorilor pentru participarea activă la vot la cele 13 secții constituite pe teritoriul României atât în primul, cât și în cel de-al doilea tur al alegerilor Președintelui Republicii Moldova. Cetățenii Republicii Moldova au dat dovada de spirit civic, implicare fără precedent și o organizare exemplară.

Menționăm că în acest scrutin și-au exercitat dreptului constituțional la vot - în turul I – peste 12800 cetățeni, iar în turul II cifra ajungând la peste 19100 de alegători.
Acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea tuturor membrilor birourilor secțiilor de votare, responsabilitatea și dedicația lor în procesul de pregătire și desfășurare a celor două tururi de scrutin prezidențial.

Totodată, Ambasada Republicii Moldova la București exprimă profundă gratitudine autorităților române centrale și locale, Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Afacerilor Interne al României, Autorității Electorale Permanente și reprezentanților mass-media, care au dat dovadă de operativitate, deschidere și nemijlocit au adus contribuția la buna-desfășurare a alegerilor prezidențiale pe teritoriul României.