Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în România

A A A

Moldova Business Week 2020

Publicat:Wed, 28/10/2020 - 12:46

Dăm startul înregistrării pentru evenimentul Moldova Business Week 2020, în acest an, în format unic digial. Vino să cunoști speakeri de talie internațională și explorează noile tendințe în economia mondială și perspectivele de dezvoltare în țara noastră.

Programul din acest an se va concentra pe o combinație armonioasă între partajarea globală a cunoștințelor și prezentările companiilor locale care caută investiții și parteneriat. Alăturându-se acestui eveniment, experți de talie mondială își vor împărtăși ideile despre provocările care trebuie abordate alături de calea către noua realitate economică.

Anticipăm acceptarea dvs. la această invitație și o extindem asociațiilor de afaceri în cauză, fondurilor de investiții, autorităților naționale responsabile de investiții și comerț, comunității de afaceri. Sunteți invitați să vă alăturați și să vă conectați alături de 1000 de parteneri de afaceri, conducând Republica Moldova către economia digitală, durabilă și rezilientă.

Pentru înregistrare, precum și pentru a obține informații suplimentare cu referire la Moldova Business Week 2020, accesați pagina oficială a evenimentului: www.mbw.md