Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în România

A A A

Participarea Ambasadei la Târgul de Caritate (IWA Charity Bazaar) la București

Publicat:Tue, 10/12/2019 - 12:04

Ambasada Republicii Moldova a participat cu mândrie la Târgul de Caritate, organizat de Asociaţia Internaţională a Femeilor din Bucureşti (IWA), desfășurat la 8 decembrie 2019, la București.

Anual, evenimentul întruneste peste 50 de misiuni și reprezentanțe diplomatice, acreditate la București, cu scopul de a demonstra tradițiile, produsele specifice țărilor din întreaga lume în toiul sărbatorilor de iarnă. Ediția din acest an a atrans mai mult de 5000 de vizitatori.

Produsele autohtone „made in Moldova” comercializate în cadrul târgului s-au bucurat de o popularitate considerabilă din partea vizitatorilor, iar mijloacele financiare acumulate în cadrul evenimentului au fost transmise organizatorilor pentru susținerea proiectelor caritabile pentru femei și copii din medii dezavantajate.

Adresam mulțumiri speciale partenerilor Ambasadei care au susținut activ aceasta inițiativă și au contribuit la participarea țării la prestigiosul eveniment:

Mamaliguța Restaurant, Restaurantul Vatra Neamului, Franzeluța S.A., reprezentanța din România a vinurilor Tomai și Biroul pentru Relații cu Diaspora.